Munkavédelmi dokumentáció készítés

Készen áll arra, hogy vállalkozást indítson? Ne feledje: kötelező munkavédelmi megbízottat alkalmaznia akkor is, ha az Ön cégének csak egyetlen alkalmazottja van.

Az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség és a Katasztrófavédelem is bármikor ellenőrzést tarthat Önnél, és szigorú szempontok szerint nézik át a cég működését. Amennyiben szabálytalanságot találnak, jelentős összegű bírságokat szabhatnak ki, még akkor is, ha csak egyetlen dokumentációban fedeznek fel hiányosságot. 

Milyen munkavédelmi dokumentumokra lehet szükség?

Attól függően, hogy milyen tevékenységet lát el a vállalata, számos különböző dokumentációt kérhetnek a hatóságok. Többek között ellenőrizhetik, hogy van-e megfelelő

  • kockázatértékelési dokumentáció,
  • munkavédelmi szabályzat,
  • tűzvédelmi szabályzat,
  • munkavédelmi oktatási napló,
  • egyéni védőeszköz juttatási rend,
  • és számos egyéb dokumentáció.

Sok vállalkozó nincs tisztában azzal, hogy pontosan milyen munkavédelmi dokumentációkkal kell rendelkeznie. Ön tartozzon azok közé, akik azzal a tudattal indítják vállalkozásukat, hogy minden az előírások szerint zajlik: bízza ránk a munka-, tűz- és környezetvédelmi dokumentumok elkészítését.

Teljes dokumentációkészítés az Alfa Safety minőség jegyében

Számunkra elsődleges szempont az élet védelme, és szigorú munkavédelmi követelmények támasztásával védjük a munkavállalókat. Lelkiismeretesen átnézzük az aktuális jogszabályokat, és minden részletre kiterjedő, alapos dokumentációt készítünk, hogy ezzel is hozzájáruljunk a biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez.

Szemléletünk része, hogy ezzel nem csak a munkavállalókat védjük, hanem a munkaadót is, hiszen az esetleges hibákból adódó bírságot a munkáltató köteles kifizetni. Mi biztosítjuk, hogy egy hatósági ellenőrzés során Ön nyugodtan hátradőljön: a munkavédelmi dokumentációk mellé bírsággaranciát nyújtunk

Bízza szakértő és lelkiismeretes kezekre cége munkavédelmi dokumentációjának elkészítését:

vegye fel velünk a kapcsolatot és igényelje szolgáltatásainkat!