Proaktivitás - Adatbázist vezetünk

Amikor dolgozunk, szeretjük átlátni a teljes képet a vállalat működéséről vagy a kivitelezési projektről, mivel így ki tudunk alakítani egy komplett rendszert. Erősségünk a rendszerben gondolkodás, mivel így hatékonyan, sőt, proaktívan tudunk részt venni a folyamatokban.

Proaktív személetünk lényege, hogy nem hagyjuk magára Önt, miután elvégeztük a munka-, tűz- és környezetvédelmi teendőket. Összegyűjtünk minden fontos adatot egy adatbázisba, figyelve minden apró részletre. Feljegyezzük a dokumentációk érvényességi idejét, az egyes határidőket, valamint számos egyéb adatot, melyek előkerülhetnek egy hatósági ellenőrzés során.

Ezeket az adatokat nem csak tároljuk, hanem folyamatosan figyelemmel is kísérjük, így időben fel tudjuk hívni a figyelmét egy esetleges problémára. Ebbe beletartozik az is, ha közeledik egy eszköz vagy dokumentáció lejárati ideje: időben szólunk Önnek, így biztosítani tudja, hogy az ellenőrök ne találjanak semmilyen hiányosságot.

Bízzon a tapasztalatunkban, rendszerszemléletünkben és proaktivitásunkban, és biztosítson teljes körű munkavédelmet a vállalatában:

vegye fel velünk a kapcsolatot!