Minden szegmenst ismerünk

Minden vállalatnak kötelező foglalkoznia a munkavédelem kérdésével, még akkor is, ha csak egyetlen munkavállalót alkalmaz. Ugyanakkor fontos szempont, hogy a különböző tevékenységi kört ellátó cégekre különböző jogszabályok vonatkoznak, hiszen egész más munkavédelmi szabályzatot igényel egy veszélyes üzem, mint egy pénzügyi szolgáltató vállalat.

Tapasztalattal rendelkezünk alacsonyabb és magasabb veszélyességi osztályba sorolt tevékenységek terén is

A vállalata által végzett gazdasági tevékenység három veszélyességi osztályba sorolható:

  • I. veszélyességi osztály (pl. bányászati szolgáltatás, gyógyszergyártás, műanyag termék gyártása, építőipar, stb.)
  • II. veszélyességi osztály (pl. italgyártás, építményüzemeltetés, gépjárműjavítás, textília gyártása, stb.)
  • III. veszélyességi osztály (pl. vendéglátás, szálláshely-szolgáltatás, információs szolgáltatás, jogi tevékenység, stb.).

Elsőre úgy tűnhet, hogy egy hagyományos irodában található, adminisztratív tevékenységet ellátó cégnek nincs szüksége munkavédelemre, azonban ez téves meglátás. Balesetek egy irodaépületben is előfordulhatnak, ezért egy felelős munkaadónak ilyen környezetben is figyelnie kell a megfelelő munka- és tűzvédelemre.

BIZTOSÍTJUK AZ EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖKET IS

Többnyire az I. és II. veszélyességi osztályba tartozó tevékenységet végző cégekre jellemző, hogy speciális védőeszközökre is szükség van. Építkezési munkálatok során elengedhetetlen a védősisak viselete, míg csiszolásnál nélkülözhetetlen a légzésvédő felszerelés, és még sorolhatnánk.

Főtevékenységünkbe tartozik az egyéni védőeszközök teljes körű kereskedelme is: a leesés elleni védelemtől kezdve a teljes védőruházatig az összes szükséges eszközt biztosítjuk az alkalmazottai számára. (hivatkozás: http://alfasafety.ksnetwork.hu/tovabbi-szolgaltatasaink/egyeni-vedoeszkozok-teljes-koru-kereskedelme )

Intézze egy helyről a teljes munka- és tűzvédelmet, tudja biztonságban szakembereit és ezzel együtt kerülje el a hatósági bírságot:

vegye fel velünk a kapcsolatot!