Ökoszisztémánk

Mi vagyunk Magyarország első, saját minősítéssel rendelkező munka- és tűzvédelmi vállalkozása. Számunkra az a fontos, hogy a munkáltatók és a munkavállalók érdekeit egyaránt szem előtt tartva tegyük le a biztonságos munkavégzés alapjait.

Amellett, hogy elkészítjük a vállalatára szabott, teljes környezet-, munka- és tűzvédelmi dokumentációt, még proaktívan támogatjuk is Önt a további együttműködésünk során. Adatbázist vezetünk minden lényeges munkavédelmi elemről, legyen szó a gépek dokumentumairól vagy a tűzoltó készülékek lejárati dátumáról, és jelezzük Önnek, ha változtatni kell valamin.

Nem csak a dokumentációra figyelünk, hanem a teljes képre is: tapasztalatunknak köszönhetően átlátjuk az egész projektet vagy vállalatot, és komplett rendszerben gondolkodva dolgozunk. Kivitelezési munkaterületek teljes tűz- és munkavédelmét is ellátjuk, ahol szükség szerint helyszíni koordinációt is képesek vagyunk biztosítani.

Helyszíni jelenlét biztosítása

A különböző kivitelezési munkálatok során mindenképpen biztosítani kell a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételeit, és ebben hatalmas szerepet játszik a munkavédelmi koordinátor, aki a helyszínen ügyel a biztonságos munkavégzésre. Annak érdekében, hogy a munka- és tűzvédelem a legmagasabb szinten valósuljon meg, igény szerint helyszíni koordinációt is kínálunk.

Rendszerben való gondolkodás

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően egy komplett rendszerben gondolkodunk, és minden projekt vagy vállalat esetén megtaláljuk munkavédelmi kapcsolódási pontokat. Ebből kifolyólag hatékony támogatást tudunk biztosítani, méghozzá proaktív szemlélet mellett: előre gondolkodunk, figyelünk a változásokra, és időben jelezzük őket Önnek.

Teljes támogatás - a hatósági eljárások és a bekövetkezett baleset során

Vállalatát bármikor érheti ellenőrzés, és számos szakhatóság vizsgálhatja tevékenységeit. Többek között a Katasztrófavédelem ellenőrzi a megfelelő tűzvédelmi dokumentációt, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség pedig a munkavédelemre fókuszál.

Minden szegmenst ismerünk

Minden vállalatnak foglalkoznia kell a munkavédelem kérdésével, még akkor is, ha egyetlen munkavállalója van. Ugyanakkor a jogszabályok mást írnak elő attól függően, hogy melyik veszélyességi osztályba sorolt tevékenységet végzi a cég. Bármilyen gazdasági tevékenységet lásson el, mi hatékony segítséget tudunk nyújtani Önnek munka-, tűz- és környezetvédelmi szempontból.

Proaktivitás - Adatbázist vezetünk

Proaktív szemlélettel rendelkezünk. Ennek lényege, hogy minden részletre figyelünk, mindent feljegyzünk, adatbázist vezetünk, és figyelemmel kísérjük a változásokat. Amennyiben Önnek tennie kell valamit, időben jelezzük. Ez lehet olyan apróság is, mint egy lejárt tűzoltó készülék, de lehet nagyobb is, mint egy aktuális munkavédelmi felülvizsgálat.

Saját minősítés

Szerezze meg a hazánkban egyedülálló Alfa Safety minősítést, amely annak bizonyítéka, hogy az Ön vállalatánál a legmagasabb szinten követik a munkavédelmet. Ez a minősítés vonzóvá teszi a cégét az álláskeresők és a jelenlegi munkavállalóinak szemében egyaránt, hiszen alátámasztja, hogy Ön komolyan veszi a biztonságos munkavégzés kérdését.

Bírsággarancia

Amikor munkavédelmi dokumentációkat készítünk, végig szem előtt tartjuk munkáltatók és a munkavállalók érdekeit egyaránt. Elsődleges szempont a munkavállalók védelme, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy senki sem akar hatósági bírságot kapni. Annak érdekében, hogy megadjuk ezt a teljes körű védelmet, létrehoztuk az Alfa Safety bírsággarancia szolgáltatást.