Munkavédelem és tűzvédelem

Tudta, hogy már akkor is kötelező munkavédelmi megbízottat alkalmaznia, ha az Ön cégének legalább egy alkalmazottja van? A munka- és tűzvédelemre vonatkozó jogszabályok rendkívül szigorúak – és nem véletlenül.

Balesetek bármikor előfordulhatnak, a következmények pedig súlyosak lehetnek. Ebből kifolyólag az illetékes hatóságok komolyan vesznek minden egyes ellenőrzést, és akár milliós nagyságrendű bírságokat is kiszabnak.

Vállalatának nem csak a gyakorlatban kell megfelelnie a környezet-, tűz- és munkavédelem szempontjainak, hanem papíron is: egyetlen kötelező dokumentáció elkészítése sem maradhat el, és egyik sem lehet hiányos.

Munkáltatóként Ön felelős azért, hogy biztonságos munkakörnyezetet teremtsen, mi pedig tűz- és munkavédelmi szakértő vállalatként ebben nyújtunk segítséget Önnek. Keressen minket bizalommal!

Saját minősítés

Tegye igazán vonzóvá a vállalatát a munkavállalók szemében: szerezze meg az egyedülálló Alfa Safety minősítést, amely bizonyítja, hogy az Ön cégében teljes biztonságban tudnak dolgozni. Elkötelezetten védjük a munkavállalók egészségét és testi épségét, így a munkavédelem biztosításakor minden részletre kiemelt figyelmet fordítunk. Ismerje meg az Alfa Safety minősítést!

Bírsággarancia

Amikor elkészítjük a munkavédelmi dokumentációkat, a munkáltatók és a munkavállalók érdekeit is szem előtt tartjuk. Ennek következtében nem csupán arra figyelünk, hogy hiánytalanul biztosítsuk a munkavédelem szempontjait, hanem arra is, hogy a munkáltató is védve érezze magát a hatósági eljárásoktól. Ezt a védelmet adja meg az Alfa Safety bírsággarancia.

Támogatás a hatósági eljárások és a bekövetkezett baleset során

Munkabalesetek a legnagyobb odafigyelés ellenére is bármikor bekövetkezhetnek, az illetékes hatóság pedig minden esetben kivizsgálja az ügyet. Mi teljes körű megbízotti szolgáltatást vállalunk, melynek részeként jogi segítséget is adunk Önnek: hatósági eljárások esetén is teljes támogatást biztosítunk.

Munkavédelmi dokumentáció készítés

Tudja, mennyi különböző környezet-, tűz- és munkavédelmi dokumentációt ellenőrizhetnek Önnél a hatóságok? Egyik dokumentumban sem szerepelhet szabálytalanság és egyik sem lehet hiányos, különben bírságot kap a cége, arról nem is beszélve, hogy a munkavállalóinak testi épsége is veszélybe kerülhet a hiányosságok miatt. Bízza szakértőkre a dokumentációkészítést!

Helyszíni koordináció

Kivitelezési munkálatok során feltétlenül biztosítani kell a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételeit, melynek kulcsfontosságú részét képezi a helyszínen dolgozó munkavédelmi koordinátor. Annak érdekében, hogy teljes mértékben megvalósuljon a munka- és tűzvédelem, helyszíni koordinációt is biztosítunk. Igényelje szolgáltatásunkat és tudja szakembereit biztonságban!

Átalánydíjas munkavédelem

Olyan vállalatot irányít, ahol nem elég évente egyszer átvizsgálni a munka- és tűzvédelmet? Folyamatosan biztosított munkavédelmi szolgáltatásunk keretében hosszú távú együttműködést kínálunk, így Önnek nem kell aggódnia sem a munkavállalók egészsége, sem pedig a hatósági eljárások miatt.