Támogatás a hatósági eljárások és a bekövetkezett baleset során

Vállalatát bármikor érheti ellenőrzés, és számos szakhatóság vizsgálhatja tevékenységeit. Többek között a Katasztrófavédelem ellenőrzi a megfelelő tűzvédelmi dokumentációt, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség pedig a munkavédelemre fókuszál.

A munka- és tűzvédelemre munkáltatóként Önnek kell figyelnie. Amennyiben az ellenőrzés során fény derül valamilyen szabálytalanságra vagy hiányosságra, a hatóságok bírságot szabhatnak ki. Mi akkor sem hagyjuk magára, ha esetleg ilyen helyzetbe kerülne.

Szakmai segítség a hatósági eljárások esetén

Nálunk nem áll meg a felelősség a teljes munka- és tűzvédelmi dokumentáció elkészítésénél és a munkavédelmi eszközök beszerzésénél. Teljes körű megbízotti szolgáltatást kínálunk: a jegyzőkönyvek készítésétől kezdve egészen a hulladék nyilvántartásig kézben tartunk mindent.

Ebbe beletartozik az is, hogy akkor sem fordítunk hátat Önnek, ha baleset következik be, vagy hatósági eljárással kell szembenéznie. Ilyen esetben is teljes támogatást nyújtunk, mert számunkra a munkavállalók védelme elsődleges. Célunk, hogy biztonságos munkakultúrát teremtsünk.

Lépjen a hosszú távú együttműködés útjára egy megbízható tűz- és munkavédelmi vállalattal, az Alfa Safety Kft.-vel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!