Rólunk

Alfa Safety - hazánk első, saját minősítéssel rendelkező munka- és tűzvédelmi vállalkozása.

KÜLDETÉSÜNK

Kivesszük a részünket a balesetmentes magyarországi munkahelyek megteremtésében azáltal, hogy elérjük, hogy hazánk összes munkavállalója számára tökéletesen biztosítva legyen a biztonságos munkavégzéshez szükséges összes körülmény, tudás, és felszerelés.

Komolyan gondoljuk a munkabiztonságot: nem csak a cégvezetőt védjük, de a munkavállalókat is.

Biztonságos munkakultúrát teremtünk.

KÖRNYEZET-, TŰZ- ÉS MUNKAVÉDELMI DOKUMENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE

Számunkra az élet védelme az első, mindent megteszünk azért, hogy az Ön szakemberei a legnagyobb biztonságban tudják végezni a munkájukat. A teljes dokumentáció elkészítése során minden részletre kiterjedő és alapos munkát végzünk. Átvizsgáljuk a cégét érintő előírásokat és figyelembe vesszük az aktuális jogszabályokat, hogy a kész dokumentumok minden tekintetben naprakészek és hibátlanok legyenek.

Nem csak a tűz- és munkavédelmi dokumentumok készítésével foglalkozunk magas szinten. Keressen minket, amennyiben 

  • ipari alpinizmus szolgáltatásra,
  • geológiai tanácsadásra,
  • egyéni védőeszközökre,
  • leesés elleni rendszerek kiépítésére,
  • Fallprotec zuhanásgátló rendszerek tervezésére és kivitelezésére, vagy
  • kivitelezési munkálatok során helyszíni jelenlét biztosítására van szüksége.

ALFA SAFETY MINŐSÍTÉS

Magasra emeltük a lécet a munka-, tűz- és környezetvédelmi dokumentációk készítésének terén, ugyanis létrehoztuk az Alfa Safety minősítést

Ez a gyakorlatban úgy jelenik meg, hogy az ISO minősítéshez szükséges minőségbiztosítási rendszerek (KIR, MIR, MEBIR) előírásainak megfelelően készítjük el a dokumentációkat, illetve ezen követelmények alapján előminősítést végzünk az alvállalkozókra vonatkozóan. Az előminősítésnek köszönhetően egy későbbi ISO minősítésnél bekerülhetnek a minősített cégek körébe, mint alvállalkozók, így bizonyítják a munkavállalók számára, hogy ők valóban elkötelezettek a munkavédelem iránt.

BÍRSÁGGARANCIA

Szemléletünk része, hogy a munkavállalókat és a munkáltatókat egyaránt védjük. Ebből kifolyólag nem csak arra figyelünk, hogy elősegítsük a biztonságos munkavégzést, hanem arra is, hogy a munkáltatót is védjük a hatósági eljárásoktól és az esetleges bírságtól. Ennek érdekében bírsággaranciát kínálunk az általunk készített munkavédelmi dokumentumokra. 

PROAKTÍVAK VAGYUNK ÉS RENDSZERBEN GONDOLKODUNK 

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően átlátjuk a teljes képet, és komplett rendszerben gondolkodunk. Minden kivitelezési munka vagy vállalati működés esetén megtaláljuk munkavédelmi kapcsolódási pontokat, és így minden részletre kiterjedő, hatékony támogatást tudunk biztosítani a munka-, tűz- és környezetvédelem terén.

Mindemellett nem csak arra figyelünk, hogy az adott pillanatban minden rendben legyen, hanem előregondolkodunk, és proaktív módon végezzük a munkánkat. Adatbázist vezetünk a fontosabb adatokról, így időben tudjuk jelezni Önnek, ha változás történik a rendszerben. 

Munkáltatóként az Ön felelőssége, hogy a biztonságos munkavégzés feltételeit megadja a munkavállalóinak, mi pedig tűz- és munkavédelmi szakértő vállalatként ebben nyújtunk segítséget Önnek.

Keressen minket bizalommal!