Saját minősítés

Fontos Önnek, hogy ne csak az ügyfelei legyenek elégedettek a cégével, hanem a munkavállalók is? A szakma legjobbjait kívánja foglalkoztatni, és nem csupán megbízható, hanem lojális szakembereket keres?

Segítséget nyújtunk ahhoz, hogy kifejezetten vonzó legyen a cége munkavállalók szemében. Ez egy olyan megoldás, amely magasabb szintre emeli a vállalatát, méghozzá munkáltatói márkaépítés szempontjából. Ez a megoldás nem más, mint az Alfa Safety minősítés.

Saját minősítésünk alapja, hogy a KIR, MIR, MEBIR minőségbiztosítási rendszerek – melyek az ISO minősítéshez szükségesek – előírásai alapján készítjük el a dokumentumokat, illetve ezen követelmények alapján előminősítést végzünk az alvállalkozók tekintetében. Ennek köszönhetően egy későbbi ISO minősítésnél bekerülhetnek az ISO minősítéssel rendelkező cégek körébe, mint alvállalkozók.

Mit nyer az Alfa Safety minősítéssel?

Saját minősítésünk szigorú munka- és tűzvédelmi követelményeket tartalmaz. Akik velünk lépnek együttműködésre, biztosak lehetnek abban, hogy minden egyes követelmény teljes mértékben teljesül. Többek között figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat, hibátlan dokumentációt készítünk, tartjuk a kapcsolatot a hatóságokkal és munkavédelmi oktatásokat tartunk. Lelkiismeretesen figyelünk minden részletre.

Mivel számunkra elsődleges az élet védelme, mindent megteszünk azért, hogy az Ön alkalmazottai a legnagyobb biztonságban tudjanak dolgozni – így pedig Ön is bizonyítani tudja, hogy komolyan gondolja munkavállalóinak védelmét.

Az a cég, amelyik Alfa Safety minősítéssel rendelkezik, felértékelődik a dolgozók szemében. A szakemberek szívesebben helyezkednek el olyan vállalatnál, ahol maximális biztonságban tudják végezni a munkájukat, és egy Alfa Safety által ellenőrzött munkahely pont ilyen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzásegítjük, hogy cége elnyerje az Alfa Safety minősítést

kattintson ide!