További szolgáltatásaink

Nem csupán a munka- és tűzvédelmi dokumentációk készítéséhez értünk magas szinten, hanem a környezetvédelmi dokumentumok terén is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Segítünk Önnek, hogy a cége a jogszabályoknak megfelelően működjön, így nem csak a környezet megóvásához járulunk hozzá, hanem Önt is megvédjük a bírságoktól.

Leesés elleni rendszerek kiépítésével is foglalkozunk, így garantálni tudjuk a biztonságot olyan munkálatok során, ahol fennáll lezuhanás veszélye. Ennek érdekében az innovatív Fallprotec zuhanásgátló rendszereket használjuk, melyek teljes körű tervezését és kivitelezését vállaljuk.

Mivel elkötelezetten védjük a munkavállalókat, fontosnak tartjuk, hogy az egyéni védőeszközök kereskedelmével is hozzájáruljunk a biztonságos munkavégzés megteremtéséhez. Kínálunk arc-, fej-, szem-, hallás- és légzésvédő eszközöket, kesztyűket, cipőket, valamint speciális védőruházatokat.

Szükség esetén biztosítunk megfelelő képzettségű ipari alpinista szakembereket is, hogy Ön meg tudja oldani a magas helyeken felmerülő problémákat, méghozzá költséghatékony módon.