Fallprotec zuhanásgátló rendszerek teljes körü tervezése és kivitelezése

Tudja, hogy milyen magasság esetén elengedhetetlen a munkavállalók leesés vagy beesés elleni védelme?

A válasz 2 méter – vagyis minden 2 méter szintkülönbségnél történő munkavégzés esetén biztosítani kell, hogy a dolgozó védve legyen a zuhanástól. Ezt a védelmet Önnek, mint munkáltatónak, vagy mint az épület tulajdonosának kell biztosítania, és ebben nyújt megbízható segítséget a Fallprotec.

Fallprotec – leesés elleni védelem felsőfokon

A Fallprotec segítségével megteremthetők a magasban végzett munka biztonságos elvégzésének feltételei.

A professzionális zuhanásgátló rendszerek maximális biztonságot nyújtanak, így Ön biztos lehet abban, hogy dolgozói védett körülmények között tudják végezni a munkájukat, ráadásul még nagyobb precizitással. Mivel nem tereli el a figyelmüket a leeséstől való félelem, jobban tudnak koncentrálni a munkájukra, így végső soron nem csupán a munkavállalóinak hatékonysága, hanem az ügyfeleinek elégedettsége is növekedni fog.

Professzionális zuhanásgátló rendszerek

A Fallprotec innovatív szemléletmódjának köszönhetően folyamatosan bővülő termékkínálattal rendelkezik, melyek teljes körű tervezését és kivitelezését mi kínáljuk Önnek.

Fix kikötési pontok

Költségtakarékos megoldás, könnyű használat, maximális hatékonyság. A fix kötési pontok egyszerűbbé teszik a legtöbb karbantartási munka elvégzését, úgy, hogy eközben teljes biztonságot nyújtanak.

Acélsodronyos védelem (SecuRope)

Kiváló megoldást jelent hangárokban, ipari csarnokokban, darupályákon és zöldtetőkön való munkavégzés esetén. Nagy előnye, hogy utólag is telepíthető, ráadásul minimális karbantartást igényel.

Sínes rendszerek (SecuRail)

Amennyiben több dolgozó egy idejű munkavégzését kell biztosítani a magasban, akkor a SecuRail jelenti az ideális megoldást. Ipari és városi környezetben is megbízhatóan működik, így sokoldalú használatot biztosít.

Biztonsági létrák (SafeLadder)

Az egyedi fejlesztésű Fallprotec biztonsági létrák teljes biztonságot nyújtanak a használóknak, mivel az eszköz profiljába olyan síneket integráltak, melyen lehetővé teszik a biztosítást a létra teljes hosszán. Hatalmas segítséget jelent aknák, adótornyok, silók, kémények és ipari csarnokok munkálatai során.

Függesztett hidak, mobil ereszkedő pontok

A világszerte ismert Fallprotec megoldás 2-4 ember egyidejű, biztonságos munkavégzését segíti elő a magasban. A leggyakrabban többemeletes irodaházak tisztításához, valamint karbantartási feladatokhoz szokták használni a mobil ereszkedési rendszereket.

Személyi védőfelszerelések (PPE)

Olyan eszközöket és kiegészítőket is kínálunk, melyek megfelelő védelmet nyújtanak a viselőjüknek munkavégzés közben. Többek között testhevederek, sisakok, mászó eszközök és kötelek tartoznak a Fallprotec személyi védőfelszerelések körébe.

Biztonsági korlátok (GuardRail)

A könnyen telepíthető, esztétikus Fallprotec biztonsági korlátok kollektív védelmi rendszert képeznek. Elsősorban lapostetőkön való munkavégzés során szokták alkalmazni, de számos egyéb területen is kiválóan használható.

Tegye biztonságossá a munkavégzést dolgozói számára a megbízható Fallprotec megoldásokkal, melyek teljes körű tervezését és kivitelezését szakszerűen elvégezzük

vegye fel velünk a kapcsolatot!