Bírsággarancia

Elveink kulcsfontosságú része, hogy munkánk során egyaránt védjük a munkáltatók és a munkavállalók érdekeit. Ennek a szemléletnek az alapját a hiánytalanul elkészített, emellett rendszeresen felülvizsgált munkavédelmi dokumentáció képezi.

Épp ezért bírsággaranciát nyújtunk a munkavédelmi dokumentációk mellé: hogy valódi védelmet nyújtsunk Önnek és alkalmazottainak.

Miért kaphat bírságot a cége?

Munkáltatóként az Ön felelőssége, hogy a munkahelyen megvalósuljon a megfelelő környezet-, tűz- és munkavédelem. Ebbe beletartozik, hogy cége hiánytalan dokumentációkkal is rendelkezzen.

Az illetékes hatóságok bármikor ellenőrzést tarthatnak, és a legkisebb szabálytalanság esetén is bírságot szabhatnak ki. Azzal, hogy tökéletes dokumentációt készítünk, biztosítjuk, hogy az Ön cégét ne bírságolja meg sem a Katasztrófavédelem, sem pedig az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség.

Mire vonatkozik a bírsággarancia?

Az általunk készített munkavédelmi dokumentációkra kínálunk bírsággaranciát, vagyis vállaljuk, hogy hibás dokumentáció esetén fedezzük a hatóság által kiszabott bírságot.

Ezzel a garanciával nem csak a büntetés kifizetésétől óvjuk meg Önt, hanem az ellenőrzéssel járó stressztől és a munkavállalók egészségéért érzett aggodalomtól is. Azzal a tudattal fog élni, hogy a szakemberei alapos oktatást követően, megfelelő védőeszközökkel felszerelkezve és biztonságos környezetben tudják végezni munkájukat.

Élje meg a munkanapokat azzal a nyugalommal, hogy tudja: az egész cége biztonságban van.

Igényelje munkavédelmi szolgáltatásainkat még ma!